Onze diensten

Interim Management

Er is niets mooiers dan met een team te werken aan de implementatie van een nieuwe site, een verbeteringstraject binnen de bestaande operationele processen te begeleiden of om simpelweg te zorgen voor een uitstekende logistieke performance.

Vanuit mijn operationele achtergrond  kan ik u direct helpen en zal ik er met een pragmatische aanpak voor zorgen dat de operatie optimaal wordt ingericht om uw eindklanten de gewenste service te bieden.

Interim Management

Consultancy

Consultancy

Dit zijn vragen die bij veel bedrijven spelen en ze zijn vaak niet gemakkelijk te beantwoorden. Omdat u er ‘middenin zit’ of misschien niet alle mogelijkheden kent.

Ik kan u helpen met het opzetten van een strategie en – misschien nog wel belangrijker – de gekozen strategie vervolgens samen met u vertalen naar concrete tijdslijnen en acties.

Natuurlijk ben ik ook beschikbaar voor advies bij actuele-, operationele vraagstukken.

Ik help u graag!

Executive Coaching

Jarenlang heb ik als manager en gecertificeerd coach mijn medewerkers en ‘peers’ richting gegeven en verder geholpen. Als geen ander weet ik hoe medewerkers en managers kunnen vastlopen en hoe eenzaam het kan zijn aan de top.

Bel me gerust voor een coaching traject.

Scroll to Top